L'article "Детальний опис" vient d'être publié par olly.
** Детальний опис **
olly
от среда 13 мая 2015
Встановлення Встановлення SPIP дуже просте в порівнянні з іншими системами: Вам не потрібно ніяких конкретних технічних знань (ні PHP, ні MySQL), щоб виконати установку. Конфігурація здійснюється безпосередньо он-лайн через дуже простий графічний інтерфейс (зокрема, ви не повинні змінювати жодних файлів конфігурації з їх загадковим кодом). Ми поширюємо тільки один варіант SPIP; він може змінюватися з плином часу в залежності від введених поліпшень, але ми дуже піклуємося, щоб не ускладнювати його "латочками" (“patches”), щоб ви могли користуватися усіма його можливостями (і адаптувати, якщо треба, відповідно до вимог, наприклад, конкретного хостинг провайдера). Публічний (загальний, або основний) сайт Публічна частина сайту, розробленого зі SPIP, надає наступні (...)
la traduction m'a l'air correcte (d'après Google translate), mais SPIP a évolué depuis ce texte a été écrit et il vaudrait mieux écrire un texte qui réflète le SPIP actuel plutôt que le logiciel d'il y a >= 12 ans.
Alors quoi faire, qu'est-ce qu'on peut bien dire aux gentil traducteurs / traductrices ?
klaus++
On Wed, 13 May 2015 09:14:35 +0200, Cédric <inhabituel@gmail.com> wrote:
L’article "Детальний опис" vient d’être publié par olly.
** Детальний опис **
olly
от среда 13 мая 2015
Встановлення Встановлення SPIP дуже просте в порівнянні з іншими
системами: Вам не потрібно ніяких конкретних технічних знань (ні PHP, ні
MySQL), щоб виконати установку. Конфігурація здійснюється безпосередньо
он-лайн через дуже простий графічний інтерфейс (зокрема, ви не повинні
змінювати жодних файлів конфігурації з їх загадковим кодом). Ми поширюємо
тільки один варіант SPIP; він може змінюватися з плином часу в залежності
від введених поліпшень, але ми дуже піклуємося, щоб не ускладнювати його
"латочками" (“patches”), щоб ви могли користуватися уÑ �іма його
можливостями (і адаптувати, якщо треба, відповідно до вимог, наприклад,
конкретного хостинг провайдера). Публічний (загальний, або основний) сайт
Публічна частина сайту, розробленого зі SPIP, надає наступні (...)
Allow me to explain my motives. I’m not a programmer and do not even really a web designer, I am a professional editor. I met with SPIP recently and decided that this system is suitable for creating my website. It will be in several languages, first in English, Russian and Ukrainian, and then, perhaps, in other languages, and involves several administrators. In order to facilitate their familiarity with the system and to work together, I began to translate.
I do not know French, and to understand the system, I have to compare the English, German, Russian and Polish translations. I do not hope that my administrators will be the same strong desire to delve into the details. It could be limited to writing internal guidelines for them, but it seems more correct to creating public translations.
To the original text, I attitude as a translator, if it is said that this text is the source for translations, I try to translate as accurately as possible, close to the text. You could offer me (and other translators) a list of the most relevant articles. While I took texts only priority, in my opinion.